• Opvækst 1960 - 1970

  Et barn af Vendsyssel

  Vagn Egon Jørgensen f.1960 er vendelbo – ikke fra selve Rubjerg by, men fra Præstegården i Nr. Rubjerg, hvor han som forpagtersøn lærte at malke en ko og køre en traktor. Fik interessen for harmonikaspil fra sin familie og spillede i forsamlingshusene i Vendsyssel fra hans 14. år

  Fra spillemand i forsamlingshusene i Vendsyssel og til dirigent på Rådhuspladsen i København til Dronning Margrethes 25 års regentjubilæum, er der et stort spænd.

  At kunne kommunikere med alle samfundets lag er et varemærke - en evne, som er oparbejdet igennem hele livet - og glæden i arrangørernes øjne når et arrangement med succes er gennemført, er til stadighed benzin på Vagn Egons motor.
 • Uddannelse 1980-1990

  Karrierestart

  Kor- og Orkesterdirigent siden 1987. Uddannet på Musikinstituttet ved Århus Universitet, Det Jyske Musikkonservatorium, studier på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København samt Guildhall School of Music and Drama i London.

  Musikalsk entreprenør, kor- og orkesterdirigent i Sommer i Virring, Vilhelmsborg Festspil v/Aarhus, Herning Kongrescenters Musicalproduktioner, Foreningen MAYA i Århus, Dronning Margrethe Hallernes Festspil I Fredericia, Fredericia Teaters Musicalopsætninger.

  Stifter og leder af Det Jydske Underholdningsorkester i 1991, Århus Musicalkor samt Vagn Egon Jørgensens Danseorkester.

  Chef for Sjællandske Livregiments Musikkorps 1996-97.
 • Leder 2000 - nu

  Human Entertainment

  Vagn Egon Jørgensen grundlagde Human Entertainment ApS i år 2000 og har lavet over 500 teambuildingaktiviteter og koncerter i det regi.

  Fra sept. 2007 - januar 2009 var Vagn Egon Jørgensen højskoleforstander på Støvring Højskole.

  Vagn Egon har uddannet sig sideløbende til PO organist.

  Ansat som leder af Nordfyns Musikskole fra august 2013 til maj 2015. Diplomuddannelse i ledelse.
Hent C.V.
0